Chci dát svědectví o zázraku, který pro mě Pán udělal. Kvůli šedému zákalu jsem byla na laserové operaci obou očí. Při kontrole měsíc po výkonu nebylo jedno oko v pořádku. Nápravu měla zajistit další operace. Pořád jsem na to musela myslet a bála jsem se toho.

V neděli kázal v Teplicích náš pastor. Jen jsem se s ním pozdravila, ani jsem nežádala o modlitbu, ale pastor sám na mě položil ruce a modlil se. Nic jsem neočekávala, měla jsem hlavu plnou té operace. Řekla jsem jen: „To je dobře, že ses za mě modlil, pastore, zítra jdu na předoperační vyšetření.”

U vyšetření nebyla jen paní doktorka, ale i paní primářka. Nevěřily vlastním očím a vodily mě od jednoho přístroje ke druhému. Nakonec mi řekly, ať čtu písmena. Ta větší jsem přečetla.

Primářka se zeptala: „Paní Lendelová, jak se cítíte?” Když jsem řekla, že velmi dobře, pokračovala: „Přijďte na kontrolu až za půl roku.” Radostí jsem vykřikla: „Díky Bohu, pastorovy modlitby byly vyslyšeny!”

Děkuji našemu nebeskému Otci za všechno, co pro mě udělal. Jsem velmi vděčná za našeho pastora i za pastora George Izunwu. Od doby, co se za mě modlil, už mohu hýbat rukou, která byla ochrnutá. Můžu i krájet cibuli! Sláva Pánu!